Prednosti CRM-a za male i srednje velike tvrtke

Online diskusija

Online diskusija o prednostima CRM-a

Ne koristite (najbolji) CRM? Ne znate što propuštate

iconWKada? 15.06. 2021. u 14:00
iconWGdje? Youtube
Trajanje: 1h
Jezik: Hrvatski
Kome je namijenjeno: Vlasnicima i direktorima malih i srednjih tvrtki, voditeljima prodaje, prodajnim stručnjacima

Sve tvrtke, male i velike, žele izgraditi dugoročne, prisne i profitabline odnose sa svojim kupcima i korisnicima. To, na žalost, nije jednostavno postići, a još je teže održati.

Moderne tehnologije daju nam nove mogućnosti da unaprijedimo svoje prodajne vještine i nadogradimo ih informacijama i uvidima koje teško možemo “držati u glavi” ili prenijeti na ostatak tima. S druge strane, voditeljima, vlasnicima i direktorima dobri alati nude mogućnost uvida u stanje prodajnog ciklusa, lakše predviđanje prihoda i samim time kvalitetno upravljanje tvrtkom.

U našoj online diskusiji dotaknut ćemo teme poput:

  • čemu služi CRM i kako može biti koristan maloj i srednoj tvrtki
  • Kakve poslovne prednosti korisnici tipično imaju i što je moguće postići već u prvoj godini
  • Kako izgleda tipična implementacija
  • Na što obratiti pažnju kod implementacije

Naši gosti u diskusiji bit će Filip Novak, Regionalni voditelj prodaje, Salesforce te Branimir Čulina, Voditelj projekata u tvrtki CROZ. Branimir će nam pokazati kako je u tvrtki CROZ tekao proces odabira i implementacije CRM-a te koje prednosti im je to donijelo. Sudjelovanje je besplatno. Pridružite nam se i uključite se u raspravu! Rado bismo čuli i vaša razmišljanja i iskustva!

Registracija

Nakon registracije, poslat ćemo vam potvrdu e-mailom u kojem će se nalaziti link na događaj i rezervacija termina za vaše kalendare.

Upoznajte sudionike diskusije

Branimir Čulina

Voditelj projekata, CROZ

Branimir ima dugu karijeru u hrvatskoj IT industriji. Kao voditelj projekata u tvrtki CROZ zadužen je za neke od najinovativnijih i najkompleksnijih IT implementacija na tržištu. Interno, Branimir je vodio projekt implementacije Salesforce CRM-a čiji je cilj bio povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja CROZ-a.

Njegovo bogato iskustvo doprinijelo je uspješnosti tog projekta, pri čemu je Salesforce CRM u CROZ-u centralni alat za planiranje i vođenje odnosa s korisnicima.

Filip Novak

Regionalni voditelj prodaje, Salesforce

Filip…

Domagoj Varović

Voditelj ključnih kupaca, Agilcon

Domagoj je voditelj ključnih kupaca u tvrtki Agilcon s fokusom na srednje velike tvrtke. U odnosima s korisnicima, fokus mu je na savjetovanje klijenata za najbolje rješenje za njihove potrebe i surađuje s ostatkom tima na osmišljavanju rješenja temeljenih na dubinskom razumijevanju potreba i želja klijenata. U svakodnevnom radu educira klijente, proaktivno prezentira nove načine kako unaprijediti poslovanje i brine se za koordinaciju aktivnosti s klijentom i unutar Agilcona.