Svečanost otvaranja Agilconove kancelarije u Beogradu

Potvrdite svoje prisustvo na svečanosti otvaranja Agilconove kancelarije u Beogradu

Poziv na svečanost povodom otvaranja kancelarije u Beogradu

iconKada? 17. marta 2022. sa početkom u 12 do 16 časova

Agilcon je najveći regionalni partner kompanije Salesforce, broj 1 CRM platforme na svetu. Nakon 12 godina uspešnog poslovanja u regionu i implementacije Salesforce rešenja i HRM aplikacije Gecko s klijentima poput Infobipa, Plive, Tehnomanije, Milšpeda, Planete Sport, Triglava, Petrola, A1 i mnogih drugih, otvaranjem kancelarije u Beogradu radimo važan iskorak prema značajnom regionalnom tržištu, pre svega Crne Gore i Severne Makedonije i vodećim kompanijama u regionu.

Pridružite nam se u proslavi ovog važnog događaja za nas i upoznajte naše stručnjake i predstavnike kompanije Salesforce. Osim ugodnog druženja uz vrhunsku hranu i piće, imaćete priliku da:

  • saznate više o Salesforce-u i Agilconu i planovima kompanija za ovaj region
  • od naših klijenata Tehnomanije, Milšpeda i A1 čujete kako su Salesforce i Gecko unapredili njihovo poslovanje
  • upoznate naše partnere poput ICT HUB-a i druge poslovne lidere poput Vas i razmenite iskustva u transformaciji i digitalizaciji poslovanja
  • uživo vidite najvažnija Salesforce rešenja i Gecko i kako su ona implementirana u kompanijama u vašoj industriji kao i velikim regionalnim kompanijama poput Infobipa, Plive, A1, Triglava, Petrola i mnogih drugih
  • se savetujete sa našim stručnjacima  o tome kako Salesforce i Agilcon mogu da pomognu i vašem poslovanju.

Pridružite nam se i potvrdite svoje učešće!

Potvrdite svoje prisustvo

Molimo vas da ispunite formu i potvrdite svoje prisustvo, nakon čega ćete dobiti mail sa potvrdom i rezervacijom termina u kalendaru.

 

Upoznajte učesnike našeg panela

Igor Sabljak

Director of Customer Experience Management, Tehnomanija

Igor je iskusni menadžer sa bogatim iskustvom u nekoliko industrija. U svojoj karijeri je upravljao različitim segmentima poslovanja, kako u biznisu, tako i u retail segmentu. Svoje iskustvo je gradio kroz različite pozicije  u različitim industrijama, od direktora kontakt centra do CEO pozicije jedne od vodećih regionalnih gejming kompanija. Igor trenutno rukovodi sektorom za upravljanje korisničkim iskustvom Tehnomanije.

Jasmina Kaluđerović

Field Sales Manager, Milšped

Jasmina ima višegodišnje iskustvo u unapređenju prodajnih procesa. U Milšpedu je vodila projekt uvođenja Salesforce-a koji je imao za cilj da omogući klijentima i zaposlenima brže i efikasne kanale saradnje i maksimalnu operativnu efikasnost. Kombinacijom vrhunske tehnologije i internih znanja i veština prodajni procesi su optimizovani i postignut je visok nivo usluge za klijente Milšpeda.

Natalija Pešić

Head of HR, A1 Serbia

Natalija je dugogodišnji rukovodilac ljudskih resursa kompanije A1 Srbija. Njena misija je konstantno unapređenje organizacione kulture i porodično odgovorno poslovanje. Pokrenula je niz pojekata za razvoj zaposlenih i kvalitet njihovih života. U dinamičnom okruženju telekomunikacija, Natalija prati trendove i zahteve tržišta i stalno traži nove načine i tehnologije koje kompaniji mogu pomoći da se prilagodi i odgovori na sve potrebe zaposlenih.

Kosta Andrić

Partner @ICT HUB & ICT HUB Venture

Kosta je partner i izvršni direktor u Centru za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija – ICT Hub. ICT Hub je jedna od vodećih organizacija koje pružaju podršku tehnološkom preduzetništvu u Srbiji. Početkom 2016. predvodi osnivanje prvog privatnog fonda ICT HUB Venture koji ulaže u startap kompanije u ranoj fazi njihovog razvoja.Kosta je jedan od pionira razvoja korporativnih inovacija i povezivanja tehnoloških startapa i korporacija. Zahvaljujući takvim inicijativama, domaća predstavništva multinacionalnih korporacija otvorila su vrata za saradnju sa tehnološkim startapima i postale aktivni učesnici domaće IT i startap scene.

Upoznajte Agilconove i Salesforce stručnjake

Marko Perme

CEO Agilcon

Marko je suosnivač Agilcona. Njegova preduzetnička priča počela je pre 12 godina, nakon uspešne inženjerske karijere u nekim od najvećih IT kompanija u regiji. Vizija o Agilconu kao najvećem i najznačajnijem Salesforce partneru u regionu ostvarila se vrlo brzo, prvenstveno zbog Markove posvećenosti kvalitetu i usluzi prema klijentima i pažnji koju pridaje pri odabiru najboljih talenata i stvaranju ugodne radne okoline.

Katarina Vladić

Managing Director Agilcon Belgrade

Katarina je iskusni menadžer sa dugogodišnjim iskustvom u upravljanju procesima vođenja ljudi i organizacija. Na svojoj prethodoj poziciji, izvršne direktorke Cotrugli Business School Serbia radila je s najvećim kompanijama u regionu, a u Agilcon je došla sa ciljem da pomogne kompanijama da rade bolje i budu uspešne, koristeći najbolju svetsku tehnologiju i znanje, kao i iskustvo Agilconovih stručnjaka i konsultanata.

Mitka Avramova

Regional Vice President Sales, Salesforce

Mitka je iskusni menadžer i u svojoj karijeri vodila je prodajne organizacije u svetskim kompanijama poput IBM-a i Oracle-a. Salesforce-u se pridružila na poziciji Regionalne potpredsednice prodaje i vodi prodajnu organizaciju za region istočne Evrope. Saradnja sa partnerima na razvoju tržišta i promociji Salesforce rešenja rezultirala je velikim rastom projekata i potražnje za Salesforce-om u ovom regionu. Mitka će predstaviti planove Salesforce-a za ovaj region i pokazati kako je Salesforce unapredio poslovanje kompanijama iz različitih industrija.

Adnan Uzunalić

CTO Agilcon

Adnan je suosnivač Agilcona i Chief Tehnology Officer u Agilconu. Vrhunski je stručnjak za cloud tehnologije i ovaj događaj je jedinstvena prilika da se savetujete sa jednim od najvećih stručnjaka za Salesforce u regiji. Adnan je što samostalno, što sa svojim timom radio na implementaciji svih najvažnijih Agilconovih projekata i njegovo iskustvo i znanje nadilazi samu tehnologiju. Mnogim klijentima je pomogao da značajno unaprede svoje poslovanje, a dugogodišnja saradnja samo je jedan od dokaza vrhunskog kvaliteta tima konsultanata, arhitekata i programera koje je Adnan izgradio u poslednjih 12 godina.

Dean Levačić

Senior Consultant for Marketing Cloud, Agilcon

Deanova ekpertiza su marketinške tehnologije, marketinška strategija i automatizacija marketinga. Dugi niz godina svoje iskustvo je gradio u oblasti digitalnog marketinga, a u Agilconu vodi projekte implementacije Salesforce Marketing Clouda i pomaže kompanijama da unaprede svoje marketinške operacije, automatizuju procese i poboljšaju rezultate marketinških aktivnosti.

Gregor Mesarić

Gecko Sales Consultant

Gregor je iskusni Sales Consultant sa više od 15 godina radnog iskustva u prodaji (Europlakat – JCDecaux, Adecco…). Njegova prva prava ljubav od malih nogu je košarka, pa zato ni ne čudi, da kod njega nema predaje ni u jednoj situaciji, ma bilo kakva ona bila. Gregor pomaže kompanijama da nađu najbolja tehnološka i procesna rešenja u oblasti upravljanja ljudskim potencijalima.

Hrvoje Pelaić

CRM Solutions Consultant, Agilcon

Hrvoje se dugi niz godina bavi implementacijom i optimizacijom raznih procesa unutar korporativnog okruženja. Kao deo regionalnog Agilconovog CRM Solutions Consultancy tima zadužen je za analizu korisničkih prodajnih i servisnih procesa, identifikaciju potencijalnih problema i optimalnu implementaciju unutar Salesforce alata.